Velikost teksta
Ponedeljek, Julij 15, 2024
Alp Agency
Proizvodi Priprava za tisk Penasti proizvodi Priprava za tisk z barvno skalo

Priprava za tisk z barvno skalo

Naročnik si lahko izbere barvo materiala (19 različnih barv) po spodaj priloženi Pantone lestvici, ali pa si izbere barvo po lastnem okusu. V tem primeru je minimalna količina naročila 5 m3 materiala.

Naročiti je možno tudi sendvič materiala - večbarvna plastna kombinacija pene. Za primer penastih izdelkov iz sendvič materiala kliknite tukaj.

Barve so približne in je možno manjše odstopanje med realnimi izgledom barvei in prikazanimi na zaslonu. Zaradi tega svetujemo uporabo PANTONE barvne skale.  PMS pomeni oznako, številka zraven pa zaporedno barvo v omenjeni skali.

Ravno tako, je možno tudi manjše  odstopanje enakih barv med posameznimi saržami. Navedene barva so vedno na zalogi. Za barve v drugi razpredlnici je rok dobave med 14 in 21 dni in minimalno naročilo 1 blok skupne debeline 40 mm.

Barvna lestvica

Zaradi elektronske obedelave podatkov, je možno tudi manjše odstopanje prikazanih barv z resničnimi barvami. V spodni razpredelnici so barvni odtenki kateri niso na zalogi in jih je potrebno naročiti. V tem priemru je rok dobave max 14 dni in minimlano naročilo 1 blok ( 40 plošč debeline 9,5 mm 40 — 50 cm ).


Reklamni tisk

Zadnje novice

Kontaktirajte nas!

Telefon: +386 (0)1 51 91 170
Fax: +386 (0)1 50 75 433
E-pošta: info@alp-agency.si

Preberi več

Zadnje reference

Sodelovali smo z ogromnim številom podjetij, organizacij in posameznikov iz različnih področij.

Preberi več